VAN / ÇATAK - Çatak Halk Eğitimi Merkezi

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şükriye Ersari, Şube Müdürleri Ethem Bektaş ve Fatih Seyhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ercüment Bozdemir'e ve Müdür Yardımcısı Sercan Şipal'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ekm

Resim, Müzik Drama/ Tiyatro, Diksiyon, Okuma Yazma kursları usta öğreticisi ihtiyacı bulunmaktadır.

Haz

Çatak Halk Eğitimi Merkezi sene boyunca görev alan usta öğreticiler ile bir araya gelerek Hayat Boyu Öğrenmeye katılımın arttırılması İçin toplantı

Haz

İlçe Hayat Boyu Öğrenmeden sorumlu Şube Müdürümüz Şükriye Ersari koordinesinde Kurum Müdür Yardımcımız Kübra Gümüş ve Formatör Öğretmen Burcu Akbulut başkanlığında...

May

Van'ın Çatak İlçesinde Bilişim Öğretmenleri tarafından sene boyunca eğitim verilen öğrencilerle "Robotik ve Kodlama" sergisi açıldı.

May

Çatak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Erkan Manto, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

May

İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Erkan Manto Anneler Günü dolayısıyla Bir mesaj yayımladı.

May

Çatak Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Erkan Manto Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

May

Çatak Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Erkan Manto '1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü' dolayısı İle Bir Mesaj yayımladı.

Nis

Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesinde ilçe merkezinde görev yapan usta öğreticilere yangın önleme, söndürme ve yangınla mücadele eğitimi verildi.

Nis

Halk Eğitimi Merkezimize bağlı kurslarda uygulanan, hayat boyu öğrenmeye katılım oranlarını artırmaya yönelik teşvik edici, ilham verici olan akıl ve zeka oyunları kursumuzun deneyimi yaşattığı bir uygulama gerçekleştirildi.

Nis

Destekleme ve Yetiştirme Kursunda bulunan öğrenciler ile farklı kurslarda eğitim alan kursiyerlerimizin sosyal, kültürel, bilimsel, sanatsal ve sportif gelişmelerini sağlamak İçin..

Nis

Müdürlüğümüz bünyesinde yıl içerisinde açmış olduğumuz kurslarda kursiyerler tarafından üretilen çeşitli ürünleri tanıtmak amacı ile..

Nis

Çatak Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Erkan Manto Kadir Gecesi vesilesi ile bir mesaj yayımladı

Nis

Çatak Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Erkan Manto; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.