VAN / ÇATAK - Çatak Halk Eğitimi Merkezi

Ock

İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ercüment Bozdemir Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ara

İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ercüment Bozdemir Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Ara

Usta Öğretici Neslihan Ayna tarafından Cumhuriyet Ortaokulunda açılan Yöresel Kilim Dokuma Kursu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ercüment Bozdemir ve Müdür Yardımcımız Sercan Şipal tarafından denetim ve rehberlik amacı ile ziyaret edildi.

Ara

Halk Eğitimi Merkezimizce açılan Uygulamalı Tiyatro Kursu Kursiyerlerinden oluşan Tiyatro Topluluğunun hazırladığı tiyatro oyunu sahneledi.

Ara

Kurumumuz bünyesinde Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Sınav Sorumlusu kursu açılacaktır. Başvurular şahsen Çatak Halk Eğitimi Merkezi'ne yapılacaktır.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Çatak Halk Eğitimi Merkezi Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Ercüment Bozdemir başkanlığında gerçekleştirildi.

Ara

İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ercüment Bozdemir “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Kas

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ercüment Bozdemir 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Kas

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ercüment Bozdemir 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Kas

Öğretmenlerden oluşacak Halk Oyunları ekibi hangi yörenin oynanacağı çoğunluğa göre belirlenecektir.

Kas

Çatak Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi kursu açılacaktır.

Kas

Kurumumuz bünyesinde 7. Sınıf öğrencilerine yönelik “Matematiksel Yetkinlik, Fen ve Teknolojideki Temel Yeterlilikler” kursu açılarak öğrencilerin Matematik, Fen Bilgisi ve Türkçe derslerinde eksik oldukları konularda desteklenmesi sağlanacaktır.

Ekm

Çatak Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ercüment Bozdemir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eyl

İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ercüment Bozdemir Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Eyl

İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ercüment Bozdemir 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı