VAN / ÇATAK - Çatak Halk Eğitimi Merkezi

Çatak Halk Eğitimi Merkezi

Adres
Cumhuriyet Mah. Atatürk Cad. Hükümet Konağı Yanı Halk Eğitimi Merkezi Ve Ahşap Teknolojisi Atölyesi Çatak/VAN
Vizyon
Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çagin önünde giden bir okul olmak, sürekli iyilestirme ve gelistirme ekseninde, toplumun elit kesimini olusturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetistirmek, Milli Egitimin Genel Amaçlari dogrultusunda; Adaletin, barisin, hosgörünün, karsilikli saygi ve sevginin hakim oldugu, sorumluluklarin ve özgürlüklerin dengesinin kuruldugu bir ortamda, TOPLAM KALITE`yi bütün olusumlari ile gerçeklestirmektir.
Misyon
alkın yaşam kalitesini yükselterek , toplumsal refahı artırmak için yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde , toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak , öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirmek.Zorunlu ilköğretim çağı dışında kalmış bireylere okuma -yazma öğretmek. Ulusal kültür değerlerinin korunmasına yardımcı olmak.Tarım ve Endüstri kesimindeki yeni teknoloji ve tekniklerin tanıtılmasına , işsiz olanlara gelir getirici ve yaşam düzeylerini yükseltici beceriler kazanmalarına yardımcı olmak.
Öğretim Şekli :
Ulaşım
Halk Eğitim Merkezi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İle Aynı Binada Hizmet Etmektedir.
Cumhurriyet Mah Atatürk cad
il Merkezine 80 İlçe Merkezine 0 km