T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / ÇATAK - Çatak Halk Eğitimi Merkezi

Müdür Bozdemir’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ercüment Bozdemir 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Müdür Bozdemir mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Milli Bağımsızlığımızın, Demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin öncüsü ve güvencesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. Yıldönümünü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş bu önemli gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir.

Ülkemizin en değerli varlığı olarak, geleceğimizin güvencesi, yaşam sevincimiz ve umudumuzsunuz. Sizlere düşen görev, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı fertler olmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramını kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum”. Dedi

22-04-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.04.2023 - Güncelleme: 22.04.2023 23:29 - Görüntülenme: 72
  Beğen | 0  kişi beğendi